Navigatie
Je AirPods beschermen met de juiste accessoires

Wat zijn AirPods en Earpods?

Apple AirPods zijn draadloze oordopjes die je kunt koppelen aan verschillende apparaten. Zo kun je genieten van je favoriete nummers zónder dat er een kabeltje in de weg hangt. Naast het luisteren van muziek, kun je ook eenvoudig draadloos bellen met de AirPods doordat er een klein microfoontje in is verwerkt. De AirPods worden geleverd met een handig opbergdoosje waarin ze direct opgeladen worden. Is de batterij hiervan leeg? Dan kun je deze gemakkelijk opladen met je normale Iphone oplader.

De Apple Earpods zijn de voorganger van de AirPods, deze hebben net als de AirPods een vorm die perfect in je oor past. Het grootste verschil tussen de twee soorten oordopjes is de kabel. EarPods bevatten nog een kabeltje die je in je apparaat dient te steken. Aan dit kabeltje zit een lightning-connector, hiermee kun je het volume regelen of gesprekken aannemen.

Lees hier meer over de oudere varianten van Apple!  

Waarom een AirPod hoesje en waar let je op?

Doordat AirPods vrij prijzig zijn wil je hier natuurlijk voorzichtig mee omgaan. Het is dan ook handig om een AirPods hoesje te bestellen. Met zo’n hoesje wordt je case beschermt tegen krassen en stoten. Daarnaast kun je jezelf met een hoesje voor je AirPode case onderscheiden van vrienden, doordat iedere AirPod case wit is zijn deze vaak lastig uit elkaar te houden.

Een nadeel van de draadloze oordopjes is dat je deze gemakkelijk kunt verliezen. Met een hoesje met carabiner bevestig je deze gemakkelijk aan je riem of tas. Mocht je bang zijn om je AirPods te verliezen, dan kun je ervoor kiezen om een strap aan te schaffen. Met een strap kun je je AirPods eenvoudig bij elkaar houden.

Bij het aanschaffen van een hoesje voor je AirPod case is het belangrijk om rekening te houden met het model dat u nodig heeft. Er zijn drie varianten van de AirPods op de markt, zo zijn er de AirPods 1, 2 en Pro. Kijk dus goed welk model u nodig heeft.

Tip: Je AirPod of EarPod accessoires online bestellen

Je nieuwe AirPod hoesjes bestellen doe je bijvoorbeeld bij Appelhoes! Door het grote aanbod producten van topkwaliteit vind je op appelhoes.nl altijd de juiste AirPods accessoires voor jouw AirPods. Een waterdicht hoesje, een hoesje van leer of een hoesje in een mintgroene kleur. De webshop van Appelhoes.nl heeft het allemaal! De accessoires zijn gemakkelijk online te bestellen en worden (indien voor 22.00 besteld) dezelfde werkdag nog gratis verzonden!

Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!