Navigatie
LG

Het laatste nieuws

De smartphones van LG zijn zo ontworpen dat ze makkelijk in de hand liggen, je ze overal mee naar toe kan nemen en dat je er toch alles mee kunt doen wat je van een goede telefoon zou verwachten. Ook bieden ze als een van de weinige een smartphone aan die komt met een stylus die naadloos aansluit op het scherm wanneer deze gebruikt wordt. Een aantal van de smartphones die LG produceert zijn ook volledig waterdicht.

LG G5

De LG G5 is het laatste nieuwe smartphone model dat LG op de markt bracht. Het beschikt over alles wat je maar verwacht van je telefoon. Het 5.3 inch QHD scherm toont de meest heldere kleuren. De afmetingen bedragen 149,4x73,9x7,7mm. De camera aan de voorkant is 8 mega pixel en de twee camera's aan de achterkant zijn er een van 16 mega pixel en een 8 mega pixel 135graden groothoeklens. De LG G5 beschikt over een vingerscan die zich aan de achter zijde van het toestel bevindt. Hij beschikt over een geheugen van 32 GB en heeft een verwijderbare accu, die vervangen kan worden. Buiten al deze kenmerken is de LG G5 ook volledig waterdicht tot een bepaalde diepte en een bepaalde tijd.

LG X Screen

Wat de LG X Screen zo speciaal maakt, is de twee scherm functie. Deze houd in dat je door je telefoon kunt navigeren zonder het programma, dat je open hebt staan, te sluiten. Ook kun je via die functie meldingen ontvangen die het openstaande programma niet zullen onderbreken. Het volledige beeldscherm van de LG X Screen is 4.93 inch en het tweede scherm bedraagt 1.76 inch. De verdere afmetingen van de smartphone zijn 142.6x71.8x7.1mm. De camera die zich aan de achterkant bevindt is 13 mega pixel en de camera aan de voorkant is 8 mega pixel. Het geheugen van de telefoon is 16 GB maar kan worden aangevuld met een SD kaart tot wel 2TB.

LG Stylus 2 DAB+

De stylus waar deze smartphone over beschikt is zo ontwikkeld dat er met precisie kan worden geschetst en getekend. De punt van de stylus is in tegenstelling tot veel andere niet van rubber maar van microvezels, waardoor hij kleiner is en beter aansluit op het scherm. Ook is dit de eerste telefoon die beschikt over DAB digitale radio. Het beeldscherm is 5.7 inch en haarscherp, de afmetingen zijn 155x79.6x7.4mm. Het geheugen bedraagt 16 GB maar kan worden aangevuld met een SD kaart tot 32 GB. De camera van de LG Stylus DAB+ aan de voorkant heeft 8 mega pixel en de camera aan de achterkant 13 mega pixel.

LG K10

De LG K10 beschikt over het zo geheten gesture shot. Dit wil zeggen dat wanneer je je hand voor de camera van de telefoon opsteekt en als je dan vervolgens een vuist maakt, er een timer start die een foto maakt. Als een foto niet genoeg is kun je de handbeweging ook tweemaal uitvoeren om zo vier opeenvolgende foto's te maken. De camera aan de achterzijde is 13 mega pixel en de camera aan de voorzijde is 5 mega pixel. Het beeldscherm van de LG K10  is 5.3 inch en de afmetingen zijn 146,6x74,8x8,8mm. De smartphone heeft een opslagcapaciteit van 16 GB dat kan worden aangevuld met een SD kaart tot 32 GB.

Meer artikelen over Telefoons
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!