Navigatie
Sony

Innovaties

Ook bied Sony een handig stappenplan om alle informatie die je op je oude smartphone hebt staan, in een paar eenvoudige stappen om te zetten naar je nieuwe Sony telefoon. De Xperia modellen van Sony hebben een tijdloos design. De hoeken zijn afgerond zodat de telefoon soepel in je hand ligt. De processoren van de Sony Xperia modellen zijn snel en behendig zodat je nooit lang hoeft te wachten. Ook de oplader van de Xperia beschikt sinds kort over een nieuwe functie. Deze houd in dat je de batterij in 10 minuten zo kan opladen dat hij vijf en een half uur meegaat. Door de ervaring die Sony heeft op het gebied van camera's ben je bij de Xperia smartphones altijd verzekerd van de hoogste kwalitiet wanneer je foto's maakt.

Xperia XZ (23 oktober)

Binnenkort, 23 oktober in Amerika om precies te zijn, zal de Xperia XZ op de markt verschijnen, deze nieuwe smartphone is uitgerust met een camera van de hoogste kwaliteit, een voor camera van 13 mega pixel en een achter camera van 23 mega pixel. Deze legt beelden vast zonder te vervagen, zodat elke foto die je maakt helemaal scherp is. Voor het formaat van 146 x 72 x 8.1 mm met een 5.2-inch full-HD scherm heeft het een relatief licht gewicht van maar 161g. De opslagcapaciteit van 32GB kan ook bij dit model aangevuld worden met een SD kaart tot 256 GB. Ook is de nieuwe Xperia XZ waterdicht, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn als er een glas water omvalt. De Xperia XZ is verkrijgbaar in de kleuren blauw grijs en bruin.

Xperia X Compact

De Xperia X Compact, is een kleiner model. Deze smartphone is het meest geschikt voor mensen die graag de nieuwste en beste telefoon willen, maar die niet graag rondlopen met de grote modellen van tegenwoordig. Het model weegt maar 135g en de afmetingen zijn 129 x 65 x 9,5 mm.  Ondanks het kleine formaat heeft het een 4.6-inch HD scherm. De voor camera van 5 mega pixel en de achter camera van 23 mega pixel zorgen ervoor dat elke foto die je maakt, een perfecte foto is. Het geheugen van 32GB kan aangevuld worden met een SD kaart tot wel 256 GB. De Xperia X Compact is verkrijgbaar in drie kleuren, licht blauw zwart en wit.

Xperia E5

De Xperia E5 is een erg licht model dat maar 147g weegt, de afmetingen van de smartphone zijn 144 x 69 x 8,2 mm. Een 5-inch HD scherm zorgt dat je alles scherpt ziet. Het model heeft een voor camera van 5 mega pixel en een achter camera van 13 mega pixel. Ben je niet tevreden met de opslagcapaciteit van 16GB, dan kun je een SD kaart tot 200GB, in de daarvoor bestemde sleuf plaatsen, voor meer geheugen. De Xperia E5 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Een batterij die tot wel twee dagen meegaat maakt het model helemaal af.

Xperia XA Ultra

De Xperia XA Ultra is de voorloper van de Xperia E5, dit model is wat luxer en dus ook een stukje prijziger dan de Xperia E5. De smartphone weegt 202g en de afmetingen zijn 164 x 79 x 8,4 mm. De foto's die je maakt met de Xperia XA Ultra zijn altijd scherp, hij heeft een voor camera van 16 mega pixel en een achter camera van 21.5 mega pixel. Het geheugen van dit model is ook 16GB, maar zoals bij het merendeel van de Sony smartphones, kun je een SD kaart tot 200GB plaatsen. De Xperia XA Ultra is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk, licht groen zwart en wit.

Meer artikelen over Telefoons
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!