Navigatie
VodafoneZiggo

De telefoons van VodafoneZiggo

VodafoneZiggo beschikt over een uitgebreid assortiment met smartphones van tal van verschillende aanbieders. In het overzicht kun je eenvoudig filteren op jouw favoriete merk. Vervolgens zie je een overzicht met alle verschillende modellen met ieder zijn eigen specificaties. Wanneer je reeds klant van Ziggo bent en bijvoorbeeld het internet of televisie daar afgesloten hebt kan dit leuke voordelen opleveren in de vorm van kortingen of andere speciale acties. Je hebt tevens de keuze in zijn geheel in een keer te betalen. Dit heeft voordelige gevolgen voor de te betalen maandbedragen bij het door jouw afgesloten abonnement.

Abonnementen

VodafoneZiggo biedt naast mobiele telefoons logischerwijs ook telefoonabonnementen aan. Ook hier geldt dat wanneer je reeds klant bent bij Ziggo je leuke kortingen kunt ontvangen. Betreft het abonnement heb je de keuze uit een looptijd van 1 of 2 jaar. De contractduur is die je kiest heeft gevolgen voor het uiteindelijk te betalen bedrag per maand. Wanneer je niet zeker weet welke bundel het beste bij jou past kun je gebruik maken van het bundeladvies. Hier kun je middels enkele eenvoudige stappen inzien welke bundel het meest geschikt is voor jou.

Sim Only

Nog in het bezit van een perfect werkend toestel? Ga dan voor Sim Only! Bij Sim Only betaal je alleen voor de bundel die je afsluit en heb je geen maandelijkse kosten voor je telefoon. Die is namelijk al reeds afgelost. Ook bij een Sim Only abonnement heb je de keuze uit een looptijd van 1 of 2 jaar. Ook bij het afsluiten van een Sim Only abonnement kun je de bundeladviseur raadplegen om zodoende te kijken welke Sim Only bundel het meest geschikt is voor jouw gebruik.

Data- en Blox

Je data- en belbundel is geldig binnen de gehele EU en uit te breiden met diverse 'Blox' deze Blox kunnen gezien worden extra bundels om je abonnement mee uit te breiden. Zo zijn er Blox die voorzien in iedere behoefte. Het afsluiten van een Blox is met name handig wanneer je vaak op vakantie gaat of gewoon graag veel gebruikmaakt van het internet. De Blox zijn eenvoudig aan en uit te zetten en bieden je op voordelige wijze tal van extra diensten. Het aanbod Blox valt te onderscheiden in Blox voor op reis, Blox voor bellen in het buitenland en Blox voor internet.

De voordelen van Vodafone

Dankzij de samenwerking met Ziggo is Vodafone in staat om je tal van leuke extra's te bieden gedurende jouw contractperiode. Zo ontvang je standaard korting op je abonnementen en krijg je diverse zenderpakketten geheel gratis. Ook beschikt Vodafone over Vodafone NEXT. Dankzij deze dienst kun je al na 4 maanden binnen je nieuwe abonnement wisselen van telefoon. Het kan natuurlijk zijn dat je je telefoon verliest, hij stukgaat of dat je simpelweg gewoon weer toe bent aan een nieuwe.

Support

De klantenservice van VodafoneZiggo valt onder te verdelen in diverse afdelingen. Hier kun je per afdeling zoeken in diverse subcategorieën die antwoord dienen te geven op alle mogelijke vraagstukken van mobiele abonnementen tot nummerbehoud. Ook kun je contact opnemen met VodafoneZiggo middels het forum of de telefoon.

Meer artikelen over Mobiele providers
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!