Navigatie
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!
Grappige apps

Leuke gratis apps: de Foontje.nl top 5

Met onderstaande apps kun jij je altijd amuseren. Ze zijn misschien niet allemaal even nuttig maar je krijgt er wel je tijd mee om!

  1. Op nummer 1 staat de app van 9GAG. 9GAG is een populaire app waar grappige foto's opstaan. Je lacht je rot met deze gezonde dosis humor en je dagelijkse portie leuke memes.
  2. Een andere grappige app is Clash of Clans, een spelletje waarmee je zelf een dorp moet bouwen en met je eigen legertroepen je dorpje of stad moet beschermen. Je kunt samen met je vrienden een clan vormen en vechten tegen andere troepen.
  3. Natuurlijk hebben we ook een grappige filmpjes app opgenomen in onze top 5. Met YouTube kom je namelijk al een heel eind. YouTube is 's werelds grootste filmbank en het stikt van de grappige filmpjes. Je kunt er soms gratis grappige filmpjes downloaden, of in ieder geval opslaan en sommige filmpjes worden zo populair dat ze zelfs het nieuws halen!
  4. Gezicht effecten hebben we speciaal voor jou op plek nummer 4 gezet. Met deze leuke applicaties kun je een foto van jezelf of een ander maken en hier effecten aan toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een kalend effect toevoegen, zodat het lijkt alsof je kaal bent! Of maak jezelf 100 kilo zwaarder met een dubbele kin. Heb je je altijd al afgevraagd hoe je eruit ziet met een baard? Voeg dan een sikje of een snor toe. Hilarisch..!
  5. We sluiten onze top 5 af met de app Taalvoutjes. In de app vindt je Nederlandse taalfoutjes die zo grappig zijn dat je je buik zult voelen! Erg komisch, vooral als taal je ding is!

Gratis grappige filmpjes downloaden

Omdat de vraag naar gratis grappige filmpjes downloaden zo groot is willen we daar nog wat extra aandacht aan besteden in deze rubriek. Je kunt de filmpjes dan wel niet downloaden, maar de Dumpert app is een uitstekende applicatie om te lachen om de stommiteiten van een ander. Vine is een andere app waar allemaal filmpjes van 6 seconden opstaan over de meest onzinnige zaken.

Meer artikelen over Apps