Navigatie
Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!
Nuttige en handige apps

Top 5 nuttige apps en handige apps

Om je toch een beeld te geven van wat nou nuttige apps kunnen zijn hebben we een top 5 voor je samengesteld van de meest handige apps. Doe er je voordeel mee!

  1. Beleggen app. Beleggen apps zijn zeer handig en zeer populair. Wil jij ook rijk worden door middel van beleggen? Dat is tegenwoordig veel makkelijker omdat je nu altijd en overal inzicht in de beurs kunt krijgen via beleggen apps. Enkele voorbeelden zijn de Rabo Beleggen App, de ING App voor beleggers en media of de app van Bux. Nog enkele populaire beleggings apps zijn deze:
    • Weten welke beleggingsmogelijkheden je via de app Plus500 hebt? Lees de ervaringen en review voor beleggen in aandelen of cfd's via Plus500. Kies voor Plus500 of een van de andere online brokers. Plus500 is echter een populaire keuze voor CFD beleggers. Vergelijk Plus500 met andere brokers en u weet precies welke broker u moet kiezen.
    • Alles over de app, de handelsmogelijkheden en accounts van eToro? Etoro heeft een goede naam gekregen voor beleggen in cfd's en aandelen. Lees de review van Etoro.com en u weet of Etoro voor u de juiste brokers is. Beleggen in cfd's of aandelen is via het autotrader systeem heel eenvoudig. Test het zelfs gratis uit via het demo account van Etoro.
  2. Ahh, vakantie, eindelijk! Je ideale vakantiehuis aanbiedingen uitzoeken via een app. En natuurlijk neem jij je tablet of smartphone mee! En waarom? Omdat er fantastische vakantie apps zijn die het reizen en je vakantie een stuk makkelijker maken! Een voorbeeld is de Schiphol vakantie app, waarmee je altijd de actuele reisinformatie van je vlucht kunt checken. En via de Yelp app weet je op plaats van bestemming ook precies wat er te doen is en tot hoe laat.  Hoe deden mensen het vroeger toch, kun je je afvragen...
  3. Op nummer 3 zetten wij de navigatie app. Want wie kan er tegenwoordig nog kaartlezen? Google Maps is een geweldige app want je kunt tegelijkertijd zien wat er allemaal in je omgeving te vinden is. Verdwalen is vanaf nu verleden tijd!
  4. Buienradar app. Ziet het er bewolkt uit en moet je eigenlijk naar buiten? Vertrouw je het weer niet? Met de buienrader app zie je precies wanneer het gaat regenen en hoef je niet meer bang te zijn dat jouw mooie haren die je net zo lang gestyled hebt plat  geregend worden.
  5. Binnen de Europese Unie gebruiken dan wel de meeste landen de Euro munt, maar alle andere landen hebben een andere valuta! Zeker wanneer je actief met beleggen bezig bent of wanneer je op vakantie gaat is een valuta omrekenen app zeer praktisch. Je voert het bedrag van de andere valuta in en ziet direct hoe veel het bedrag in euro's waard is! Zo laat jij je nooit meer oplichten.

Apps om geld te besparen

In tijden van crisis moeten we allemaal op onze portemonnee letten. Een app om geld te besparen kan dan ook zeer handig zijn. Er zijn bijvoorbeeld apps die je laten zien waar jij in jouw buurt het goedkoopst kan tanken of parkeren. Ideaal! Andere apps laten je zien welke goede aanbiedingen er deze week zijn. Bel je veel en ga je iedere maand over je bundel heen? De Call Timer is dan een goede app om direct inzicht te krijgen in het aantal belminuten dat je verbruikt.

Meer artikelen over Apps