Navigatie
Telefoonhoesjes

Ontwerp je eigen persoonlijke gsm hoesje

Je wilt een gsm hoesje zodat je niet dezelfde telefoon hebt als iedereen. Het aanbod telefoonhoezen dat online te koop is, is zo groot dat de kans klein is dat je iemand met hetzelfde hoesje tegenkomt. Wil je echter ervan verzekerd zijn dat jij de enige bent met een leuk telefoonhoesje? Ontwerp dan je eigen omhulsel!

Ter bescherming

Onze gsm's zijn niet goedkoop meer. Een smartphone kost al gauw een paar honderden euro's en daar wil je zuinig op zijn. Een telefoon is dan ook geen wegwerpobject maar een product dat je goed wilt verzorgen en misschien hoop je er nog wat voor terug te krijgen als je aan vervanging toe bent. Een smartphone hoesje beschermt je telefoon. Sommige covers beschermen alleen de achterkant van je gsm, maar anderen beschermen ook de voorkant.

Soorten hoesjes

We haalden het hierboven al even kort aan, maar er bestaan dus verschillende soorten hoesjes. Wanneer je gaat voor een mobiel hoesje om je gsm te beschermen en te pimpen kun je kiezen uit de volgende soorten hoesjes: book cases, pouches, flip cases, back covers, bumpers en armbanden. Een bookcase is een hoesje dat je letterlijk openklapt als een boek. Vaak is er, behalve voor je telefoon, ook ruimte voor pasjes of wat geld. Een pouch is een soort zakje waar je je telefoon inschuift. Je telefoon is beschermd tegen vuil en beschadiging van buitenaf. De flip cases zijn de hoezen waarbij je je telefoon als het ware dichtklapt wanneer je hem niet gebruikt. Je 'flipt' het hoesje gewoon weer open als je je telefoon weer gaat gebruiken. Een back cover beschermt alleen de achterkant van je telefoon, een bumper alleen de randen en als je voor een armband kiest dan kun je je telefoon, net als een armband, aan je arm vastmaken.

Overstappen? Vergelijk de aanbieders direct! abonnementen sim-only
Meer tips? Bekijk ook een van deze online tips!